Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Bernhards.dk 
Bernhards.dk ejes af Bernhards udlejning, CVR-nr. 40609938, adresse Vesterhavsvej 300, 6830 Nr. Nebel. tlf. 91547540, e-mailadresse udlejning@bernhards.dk 

Aftalerne indgås på dansk. Dog mulighed for engelsk og tysk også.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via Bernhards.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Bankoverførelse og betalingskort.

Beløbet skal overføres snarest muligt efter bestilling. bookingen er ikke gennemført før.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen kan der ske tillægs gebyr for levering. Du vælger leverings form i slutningen af bestillings forløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Leverings aftalerne er inden for 50 km af virksomhedens adresse. Ved andre ønsker, så kontakt os gerne.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse udlejning@bernhards.dk.